skyltsöndag ?

Men nu fattar jag ingenting (igen ) hörde nyss på nyheterna att nyfikna samlats utanför NKs skyltfönsteri Stockholm för att se på året skyltsöndag ! till och med i nyhetsrutan kom det upp en text med skyltsöndag…?

Alltså vad är det jag har missat, brukar inte skyltsöndagen vara första söndagen i december eller har jag helt tappat bort mej i almanckan ? eller har någon ändrat ? Visserligen går tiden fort och allt smälter samman till en enda röra men det här känns konstigt.

På ett cafe i stan finns semlor att köpa, dom ligger bredvid lussebullarna..så varför inte, kanske det är första advent i dag eller rent utav midsommarafton. När det gäller mat så spelar det ju ingen roll egntligen. Fram med lite sill, ägg, potatis, nubbe och västerbottenost så kan vi fira alla högtider på en och samma helg. Eller varför inte ett enda långt 2 veckors firande, där vi pressar in alla högtider.

Nu väntar en afton i soffan, för att ladda upp inför en ny vecka på jobbet….

Förresten, Fredrik S..hallå där borta i Egypten !!! Du fyller 40 år i dag..Här  kommer ett  från oss här hemma i kylan. Skål och grattis !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.