skylta

men se det snöar, men se det snöar, jo tack det har vi sett så det räcker och blir över.Fortsätter det såhär de kommande 4 vintermånaderna så kommer inte huset att synas..helt otroligt. Men ingen kan då klaga på att vi inte har julstämning, att det inte är vitt och fint i alla fall.

I morse sattes tålamodet på prov. Vi skulle vara duktiga och smarta tänkte vi. Vi skulle dra in till stan och göra en del inköp, tänkte att vi skulle vara där när affärerna öppnade och innan "alla andra " vaknat, ja typ handla lite i lugn och ro. Sagt och gjort, klockan ringde, i med frukost, i väg mot stan. Men se vad har man nu lärt sig av detta då ? Jo att stan och affärerna öppnar kl 12 på söndagar. Med untantag av 2 stora matvarukedjor. Okey, i väntan på att andra affärer öppnar så tar vi en fika, tänkte vi. Men si även det var ett uppdrag som inte var det lättaste. Körde runt till 2 olika konditorier som helt enkelt har söndagsstängt, det 3:e öppnade …just det kl 12. Men vi fick oss en tur runt stan, och till slut fick vi motionera kontokorten lite. Tror aldrig att  jag inhandlat så mycke  på en dag, inte heller besökt så många provrum på en dag. I och för sig ingen trevlig upplevelse men ett nödvändigt ont.

Nåväl i dag är det skyltsöndag så här kommer just det, en rad skyltar ( favoriter i repris och nya) Hej för nu och trevlig 1a advent

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.