dagen efter

Belastningsskador är vanliga bland frisörer. Ofta orsakas de av repetitivt arbete; man utför samma arbetsmoment om och om igen. Problem i muskler och leder kan också vara en följd av att man stått länge med lyfta armar vid klippning, läggning och föning

Ja jag tänkte bara delge er detta, sen får ni dra vilka slutsater ni vill om vad ni vill och när ni vill. Faktan hämtad från arbetsmiljöverket och faktan torde gälla fler än frisörer…typ ?

Men vilken afton det var i går,, jag kan bara konstatera att vi är många som kommer från Storumans kommun…Björn Ferry – Heidi Andersson – Anja Persson – Ingemar Stenmark – Carola Andersson – Stig Strand –  m.fl. Inget mer sagt, inget  mer antytt, men oj vad det gnistrar och glimmar i närheten av stjärnor eller hur ?

På gårdagens idrottsgala tror jag man fick se den gladaste mannen på länge, såg ni så stolt och glad Sven Plex Pettersson var, snacka om att få återuppleva gamla minnen, Stemnark och bröderna Mahre alla i samma lokal så här många år efteråt..stort. Jag kommer själv ihåg hur vi stoppade lektionerna, hur uppkörningsmannen hade jättebråttom när jag skulle köra upp,för Stenmark skulle ju åka. ( haha kanske därför jag klarade uppkörningen ) Ja allt stannade, tyvärr kommer jag också ihåg när jag inte stannade utan rände rakt över hans skidor i jakten på hans autograf…Skyller på att jag "bara" var 13 år och kär !

Det är ju mer galor i omlopp. Såg en glimt på tv:n från grammisgalan ( vilket år oklart) och det slog mej hur dessa innemänniskor klär "upp" sig när dom går på gala. Jämför man man med idrottarna som är vana att ha utrustning av alla de slag, baddräkter, hjälmar, skydd, snor runt näsan,  tajta kroppsdräkter, tunga pjäxor å hmhm vet vad så ser "innefolket" iinte så bra ut när dom klär "upp/ut sig". Idrottsfolket klär sig stiligt och snyggt, precis som man ska på en gala.

Hej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.