livet i ett

I bland är det tur att jag inte kör en cabriolet, i dag var en sådan dag. Ja det är kart, man kanske ändå inte kört den nu på vintern, men ni kanske förstår vad jag menar när ni läser vidare.

 På väg ut till landet wischan så såg jag en, en sån där som tror sig vara självlysande, odödlig och ha rätten att eventuellt ställs till det för någon annan. Det jag menar är att jag såg en gående person, utan reflexer. Inga gatlysen, inga neonskyltar, inga ljus från intilliggande hus som lyste upp hans väg ( jo det var en han) Jag blir så förbaskat irriterad när jag ser dessa icke självlysande människor som vandrar efter vägen. Det är där cabriolen kommer in i bilden, för jag skriker otrevliga ord åt dessa männsikor, ord som lättare skulle höras om jag hade en cabriolet….fast jag befarar att dom hörs ändå, men det kan ni ta, ni som går där utan reflexer. Ska banne mej köpa på mej ett gäng och kasta ut när jag ser dej/er.

Till en annan roligare händelse i dag. Tog en liten avstickare in i en provhytt, vilket inte alls brukar vara en rolig upplevelse men det var det i dag. På ena sidan om mej så stod en kvinna som uppenbarligen blev uppringd av en telefonförsäljare, hon försökte förklara att hon stod i en provhytt och inte var intresserad. Hon var alldeles för trevlig mot telefonrösten och la uppenbarligen inte på utan försökte snyggt avsluta samtalet. men vi vet ju hur det brukar låta på andra sidan luren…eller hur. Men det var roligt att lyssna på.

På den andra sidan befann sig tydligen en mamma och en liten grabb som hoppade och tjoade. Sen hörde man mammans röst.." det luktar dåligt..vad har du gjort?" Grabben tjoade vidare och efter någon minut när mamman talat om att hon skulle bara prova dessa byxor så skulle dom gå. Tjoandet övergick till klara höga rop. "mamma, mamma, jag måste bajsa, jag måste bajsa nuuuu! " …också kul att lyssana på , men säkert inte kul för hon som själv stod där med "rumpan bar"…

Ja så kan livet i en provhytt vara av och till.

I morron ska jag på konferens, en konferens om det nya yrkesintroduktions avtalet som IF Metall tecknat. Behöver veta mer om det innan man tycker till.

Hej för nu

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.