skicka guld ??

I dag är det fokus på hjärtan, guld och bonus..

Bonus Bonus Bonus, skulle sitta fint, typ sådär ett par tusenlappar x flera. Vet precis vad jag skulle göra med dem. Tyvärr kan jag bara läsa, höra och förstå att jag kan fortsätta drömma…

Såg nyss på tv att om man vill sälja sitt guld ( om man har något) så kunde man beställa ett special kuvert, lägga i sitt guld och posta kuvertet. Någon tar då emot, och värderar innehållet inom 24 timmar och vill man sälja så får man pengarna insatta på sitt konto..Jag skulle tro att man blir av med både guldet och får sitt konto länsat. För seriöst, vem skickar iväg sitt guld, som man förvisso vill bli av med, till någon och sen tror man sig få antingen guldet tillbaka eller så pengarna. Ja om det vore första april i dag så kanske det skulle kännas okey med en sådan reklam.

I dag är det alla hjärtans dag..så därför kommer här en hälsning till er alla, så hörs vi igen i morgon med en betydligt mer allvarlig "blogg"

trevlig kväll

                                     

5 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag gjorde det, tog först reda på vem som betalade mest för 24 karat samt för 18 karat, skickade iväg krafset jag hade och sonm ingen ville använda, tre dagar senare hade jag 14 000:- på kontot ’Tjitjing*. Dom är seriösa, och du ska egentligen inte skicka mer än guld för 5000:- i ett kuvert, det går som rekommenderad post.

  2. Carola Andersson

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-02-14 19:30)
    Hej Maria!
    ja det var då för väl, hoppas bara att det går lika bra för alla.=) Tack föra att du kikar in på min ”klagomur” och hoppas att du gjort något skoj för pengarna.//Ca

  3. Stefan Westermark

    Du kan gå till en guldsmed för att sälja det med.
    Till Maria Lundmark Hällsten.
    Synd att du sålde guldet ditt. För du kunde ha fått mycket mer pengar för det om bara 2-3 månader. Men om man byter Pengar mot papper så… ja det är ju ditt val.

  4. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Stefan: Nu var det över ett år sedan jag sålde det och just då, behövdes dom pengarna. Vet också att du ”bara” får guldvärdet och inget annat, så vill man få ut mer så kan man alltid värdera sakerna, men allt sånt kostar också pengar..samt tid. Jag ångrar inte ett ögonblick av mina affärer :-)Det var verkligen krafs, som bara låg och skräpade. Till Carola: God mogon! Klaga får vi alla göra, det kan kännas skönt ibland, och det är ju valfritt att både skriva det och att läsa. Ha det gott!

  5. Stefan Westermark

    Till Maria Lundmark Hällsten.
    Det är ditt val att sälja ditt guld och behövdes pengarna så var det en bra affär. Men om du ville ha ut mer pengar av det(likt en pensions fond) så borde du ha sparat guldet. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.