extra soligt

Vilken helg, vilket väder..

Här har det varit extra soligt eftersom vi har haft besök av tre solstrålar. Moa, Lotta och Wilma förgyllde gårdagen, kram på er.

Vedhög nr 1 tog slut i dag så nu är hög nr 2 framskottad och redo att eldas upp. Snart dags för några timmars arbetspass på "vebacken" och visst är det sant att en vedklabb värmer flera gånger..

Följer den tragiska händelsen i Japan, den här tsunamin skapar dock inte samma personliga panik i kroppen som den som svepte iväg allt och alla 2004 gjorde. Naturligtvis beror det på att den gången klarade vi oss med något dygn tillgodo. Men självklart går tankar och hopp nu hela vägen till Japan.

Sen är WM i skidskytte slut och nu måste man börja motionera själv igen. I dag så tog den senaste tidens tv idrottande ut sin rätt och jag blev snurrigare än vanligt. Kunde helt plötsligt inte hänga med i alla namn. När reportrarna gick igenom det vitryska lagets deltagare så slog namnen slint. Alla slutade på lova, men bokstäverna före..ojoj. sen var det det ryska laget och sen frankrike, och alla andra. Tillslut skulle jag kommentera det och då blev det helfel. Jag sa, " det är så krångliga namn, känns som jag blir alfabetiker….!? ja vad nu det kan vara. Tur (eller otur) att man inte är kommentator.

Nu åker vi mot en ny vecka och nya utmaningar.

Här kommer en bild av våren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.