jag ska ha ta i den som…

Hopp så var det fredagkväll igen. Tycker att det bara är fredagkväll och måndagmorron numer. Hä gå som fort….!

Men nu till något viktigt. Jag vill veta vem som gjort det, jag ska ha tag i den som gjort det och jag ska ha en förklaring samt en åtgärd. För såhär kan det inte vara och det är minsann inte roligt när det skett. Jag är upprörd och förvånad.

Ja, jag pratar om en upptäckt jag gjorde i går kväll. Jag har inhandlat träningsprogrammet Zumba ( dansa dej iform…typ) Man ska svänga höften hit och dit, man ska steppa till höger och till vänster, man ska gunga med i musiken och man ska svettas. Kroppen ska förflytta sig till latinska rytmer och man ska le….

Ja, det var det jag prövade på i går kväll när jag upptäckte att "någon" stelopererat min ryggrad och mina knän. "Någon" har försett mej med några fötter förmycket och ett taktsinne som inte liknar någonting. Dessutom har har "någon" blandat ihop höger och vänster. Leendet försvann också för en stund och ersattes av ett stelt flin. Det enda som "någon " tydlingen inte kunde tmanipulera var svettningen. Törs inte tänka på hur det ska gå om/när jag lägger till de maraccas som följde med, kommer ju att slå mej gul o blå. (bilden lånad från google)

Drar mej till minnes att mitt riktiga jag faktiskt har dansat både bugg och jitterbugg, gammaldans och rockenroll ( med dansklubben "släng o hasa" i Barsele) och faktiskt vid några tillfällen även tävlat i bugg…men nu, nu kan jag inte ens kontrollera kroppen åt höger eller vänster…Så, vem är det, vem är det som spelar mej sprattet ???

Nu ska jag se let´s dance på TV.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.