droppen

Åter söndagkväll, ja tänk om man kunde skriva det och sen dra till flyget för vidare transport till en varm och lat destination i en vecka eller mer. Men icke sa nicke, åter söndagkväll innebär väl för mej som för många andra att det är timmarna innan en ny arbetsvecka.

Nu något som förmodligen inte är "politiskt korrekt, (vem som nu bestämmer vad som är det) men vi gör ett försök här och nu. Hör på tv att aliansen nu går till attack mot Libyen, har de inte gått för långt nu, aliansen ? Räcker det inte med att härja runt här i Sverige, måste man röja runt i Libyen också ?…ja jag antar att ni förstår ironin i detta..

Dagens hiss den går till bussförarna på Nobina som törs, vill och även berättar hur det

står till på sin arbetsplats. All heder åt er. Hoppas fler följer efter och inte låter sig tystas

av arbetsgivarnas makt över sina "medarbetare".

Här kommer en bild på droppen som fick bägaren att rinna äver…mot våren…ta fast den om ni kan…trevlig kväll

 

 

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.