död geting

Men ni skulle få vara med mej nu. Jag är på en ledarskapsutbildning för IF Metalls kvinnliga ordföringar, vice ordföringar och kvinnor i förbundsstyrelsen. Vi befinner oss på Skovsjöholmskursgård utanför Stockhom. Här är vädret helt underbart somrigt och utsikten är underbar, vatten , båtar och en blå himmel , fantastiska kurskamrater och god mat. Vad mer kan man begära ?

Kvinnokurs kanske ni tänker och bildar en bild av hur det kan vara. Jag säger bara sudda sudda bort er felaktiga bild. Vi pladdrar inte på , vi snackar inte smink, vi fördömer och nedvärderar inte killar/karlar. Nej vi utvecklar vårt ledarskap, och bara så ni vet så gick alla killar/karlar som har samma uppdrag en liknande kurs förra veckan..så, det är inget konstigt och inget tok. Ledarskap är viktigt och ledarskap kräver sin kvinna och man.

Att befinna sig där "sommaren" gör sig påmind innebär också en massa andra saker. Bland annat getingar och myggor. Det innebär i sin tur att den mörka sidan av mej kommer fram och jag erkänner, jag har dödat en jättegeting i dag. Den smög sig in via vädringsluckan på rummet och tack o lov såg jag den innan sovdags. Nu kan jag sova gott, getingen också för den delen.

I morgon blir det kursavslut på del ett, sen ett par timmar på "stora stan" innan flyget går hemåt mot landet vischan, snacka om kontraster. Alltid gott att komma hem, men samtidigt vill jag inte lämna mina nya kompisar. Tack o lov ses vi alla snart på vår stora kongress i juni.

Nu ska jag samla de sista tankarna från dagen, sen väntar en god natts sömn.

Hej för nu och vi hörs strax

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.