många grattis

oj ba, jag hann inte med gårdagen. Har varit på kongressutbildning med IF Metallkamrater fån längst upp i norr till hälsningland. Vi går igenom motioner, vi knyter kontakter, vi går i genom kongressens upplägg , lär oss argumentera och tala inför folk. Allt detta för att vi ska på IF Metalls kongress i juni.

300 ombud ska samlas i Älvsjö, medelåldern är 45 år, många är på kongress för första gången ( inte jag, det blir min andra och jag kan "slappna av lite") 92 av ombuden är kvinnor. 328 motioner ska det tas beslut om samt en del andra viktiga frågor som stadgar och ekonomi.

Med tanke på hur mycket det har motionerats dessa två dagar i Skellefteå så borde man vara pinsmal men det enda som motioneras rent kroppsligt är sittfläsket ..haha. Men det har varit bra dagar med trevligt sällskap och allt toppades med vår egen variant av "så ska det låta" där segern gick till gägnet från Kiruna.

Nu till något helt annat.

Ett stort fång rosor och en massa grattis till Pappa som i går fyllde 75  år.

Även ett grattis till Anders, Du fyllde också  år i går, njut av din ledighet . I dag har Tommy namnsdag, i morgon har mamma namnsdag och på fredag har jag namnsdag…det är så mycket så man bordet egentligen få en ledig dag, en riktig firardag här i mitten.

Nä nu är det dags att stöka till det lite här hemma sen lata sig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.