håll Sverige rent

Ta er en titt på denna bild..fundera sen om den känns okey..är det okey att småflickor i en reklam för bikini står med byxorna nedhasade så bikinibyxorna syns ? Är det konstigt att flickor / tjejer får kompexkänning och att flickor/tjejer/kvinnor i en del människors ögon bara är "objekt"…Jag tycker inte det är okey med sådan hör reklam på/för barn

Det är inte heller okey att göra som de som körde en firambil för en fönsterputsarfirma här i stan  gjorde i dag. På firambilen står det att man gör jobbet "snabbt och rent"..kan så vara, men varför kan man då inte medverka i att hålla Sverige/Umeå rent. Det dom gjorde var att kasta ut sina 2 cigarettfimpar genom fönstret, ut och upp på trottoaren, jag såg det för jag stod bakom i bilkön…dåligt och det rimmar dåligt med er reklam på bilen . Så tycker jag.

I dag har jag haft middagssällskap av kusin Kerstin och hennes Andreas, tack för sällskapet och jag kommer sakna er,,jättemycket..

 

En kommentar

  1. Miss Minnalainen

    Ur en försäljningsvinkel bör man fundera varför barnet ens har ett par byxor på sig då det skymmer bikiniunderdelen.

    Personligen så tycker jag inte att så pass små barn ska ha så ”sexiga” badkläder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.