långhårigt

Då var det länghelg då, ja i alla fall för alla som inte jobbar vill säga. Det ska bli riktigt skönt säger jag bara, kanske hinner man landa och ladda lite. För det kommer mera, mycket mera. En kort resa till Tyskland,,jiiippi ! just nu.i  EHEC tider, Tror jag ska ta med lite pulverpås mat eller så får man leva på flytande. Sen kongress i 4 dagar, sen möten , jobb och midsommar, allt i en rasande fart. Tack o lov är det trevliga saker jag har framför mej , ja förutom EHEC då..men å andra sidan har jag inte tänkt "få" den så..

Sommarsemestern är planerad och klar, känns bra i alla fall. I eftermiddag så har det plockats maskrosor i massor, tänk om det gick att göra något vettigt av denna skitblomma, jo då den är vacker och gul, men den  har ingenting på gräsmattan att göra. We hate maskrosor. Jag och gräsklipparen har klippt lite gräs, tror aldrig att vi haft så långhårig gräsmatta någongång tidigare, en riktig hippie matta gjord av gräs…hm =).. Vi har aldrig varit så sena med trädgårn överhuvudtaget, ser inte klokt ut, men det ska fixas nu i dagarna. Kan bara bli bättre, men å andra sidan har T gjort veden klar för några år framöver..Bra jobbat !

Näe nu får det vara nog för i dag, inom kort återkommer jag med mer samhällskritiska bloggar, det finns så mycke "tok" som behöver kommenteras så det är svårt att välja

  Skickar stora grattiskramen till Amanda som fyller år i dag..=)

En kommentar

  1. Fredrik Jokijärvi

    Hektiskt verkar du ha det 🙂

    Men maskrosor är ju en fin liten blomma! Googla ”äta maskrosor” så får du tips vad man kan göra med den 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.