en dag man

 Idag har det varit en sån där dag man minns och kommer ihåg. Jag har gjort stan med kusin L och mitt lilla gudbarn W. Vi har lunchat på/i Göteborg, varit på stan stan, Barista  besökte 4 H gården och avslutade på en handelsträdgård..ahhh så trevligt. Fint väder och ett fantastiskt sällskap. Det här var dag nr 3 på semstern och det kommer att fortsätta bra, det vet jag, det är liksom planerat så.. Men helt klart tar det ett par dagar innan kropp och knopp inser att det är semester och att man får lov att ta det lite lungt. Men innan den 8/8 då är jag där, där i lugnet.

4 H, förresten, det borde få vara större och fler sådana anläggningar. Perfekt för de barn som faktiskt inte kan träffa djur på annat sätt. Ett ställe där barnen får koppla av och känna naturens ro för en stund. Dit på sådana ställen  borde skattepengar gå..

Avslutar med ett par bilder som är i lite motsats till varandra..hur får ni själva lista ut. Hej för nu och vi hörs strax

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.