dom sa ordet

Första närvaroveckan snart avklarad..hoppas nästa vecka blir mer "aktiv", ja jag menar fler samtal, mera möten, mer att göra, mer att skriva, mer att bry sig i helt enkelt. Men trots att det varit "lugnt" så har det skett en hel del annat. Hela arbetsplatsen är förtrollad till nästan oigenkännlighet. Bord har flyttats hit och dit, hyllor har tagits bort, tavlor har hamnat på andra platser, pärmar har rensats och en hel del annat. Nästa vecka är vi redo att börja om från början, börja om på nygammalt…=)

I dag sa dom ordet, ordet jag inte vill höra på ett bra tag framöver. Det klingar som dåligt i öronen när man vill njuta av sena sommarkvällar, lukta på blommorna, lyssna på fågelsången och bara lagra energi..Ja visst jag ordet. Jo ordet som dom sa på radion var…frost !  Det är risk för frost i inlandet..Men för tusan, jag ska till inlandet snart, ska ända upp till fjällen, vill int ha nå frost. Vill int höra om den heller för den delen.

Nä nu ska vi lätta upp med lite bilder …lite bilder i grått helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.