åter

Nu är jag åter på hemmaplan..ja sedan sen fredag kväll men det är först nu jag landat. Tillbringade förra veckan i Stockholmstrakten, ja det låter flummigt men jag ska förklara.

Reste ner på måndag för att under 2,5 dag gå klart en ledarskaps utbildning en bit utanför stan åt ena hållet. Sen in till stadskärnan igen för att åka åt ett annat håll och tillbringa lite tid med släkt. Sen åt det tredje hållet för att genomgå kurs nr 2..en mediaträningsutbildning..Prästens lilla kråka återigen, ja ni vet, en slank hon dit och en slank hon dit..

Att våga vara sin ålder, inte snörpa munnen, inte knycka nacken, hitta bryggor och prata med egen röst, vara påläst och glad, vara förtroendeingivande och trygg mm, allt detta ska göras fem i ett och utan att flacka med blicken…ja ni förstår…

Men veckan har varit jättebra, mycket nya kunskaper och som vanligt många nya trevliga människor att stifta bekantskap och nätverk med.

Måste bara berätta om en diskussion om manligt och kvinnligt som några av oss hade vid lunchbordet. En av männen sa att han "gjorde ingenting" hemma, han dammsög tillexempel aldrig. Klart att han fick kommentarer och så men det var inte det som var det roliga. Han fick som lite dåligt samvete där han satt (sa han ) När vi senare fikade så tog han en liten kaka…han tog en dammsugare. Då fick han kommentaren som förstörde hans kafferast…"jaha du M, det där är alltså det närmaste en dammsugare du kommer"..hans min var oslagbar.

Utanför kursgård nr 2 åkte färjorna Silja line, tallink och cinderella förbi, gården låg fantastikst fint och där var harmoniskt och bra. Men den vackraste utsikten var ändå den här

Ja det ser ut som ön där Grummetvättsåpa spelades in..vilket också en del sa att det var, men jag säger nej, det är det inte.

Den ön ligger inte vid Lidingö där vi var, den ön ligger utanför Ingarö, heter Alkläppen och är just nu till salu för ett antal mijloner..men jämför man bilderna så vill då jag ha den här ön, "min ö". Se själva. Bilden hämtad från Hemnet.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.