droppen

Hörde nyss en reklamsnutt om blöjor till småttingar/bebisar..men jag förstår inte riktigt den reklamen, för dom säger såhär  " 8 av 10 svenska föräldrar som prövat är nöjda "…..?!Men varför prövar föräldrarna kidsen blöjor ???

en annan reklam som jag tycker är kul är den över en mataffär som ligger lite i utkanten av stan. I reklmjinglen säger dom "handla din mat på xxxxxxxxx när maten är i centrum…?! Blir ju heltokigt om jag ska handla där men maten är i centrum, en bit å gå liksom.

Nä nog med dumheter.

I dag har kollegor samlats på IF Metalls avtalsråd, för att ge råd och riktlinjer för kommande avtalsrörelse samt bearbeta en rad motioner som skickades vidare från kongressen tidigare i sommar..hoppas verkligen att det kommer goda råd ut därifrån.

Regnet har öst ner mest hela dagen, men även ett regn kan lämna fina spår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.