lukta hockeytrunk

så, då har man vart en sväng till Stockholm igen, men nu var det en privat slappar och slösa resa..alltid lika trevligt och välbehövligt.

Fast slappa o slappa förresten. Jag har så ont i min vä fläskboll, armarna går nästan inte sträcka ut och kroppen är öm ! Vi var nämligen och körde speedcats ute vid jungfrusundsmarina på Ekerö igår. Alltså en speedcat är som en gocart på vattnet. Typen av båtar användes till en början som livräddningsbåtar i sydafrikas höga vågor..Ser ut som katamaraner, väger 78 kg men kan göra 0-45 knop på 3 sekunder…! Vid ordentliga svängar så kan man komma upp i 3 G. Det tror jag att vi gjorde, därav ömheten.

Alltså det var otroligt roligt. Först kränga på sig en torrdräckt, flytväst och hjälm. Sen vandra genom marinan, självklart för att roa de som satt och myste likt solcats i solen. Säkerhetsgenomgång och sen fick man åka med han som kunde sin sak ( tälvar nationellt och internationellt) …eftersom jag som vanligt är ensam kvinna fick jag åka först….(damerna först ni vet, i djupsnö och annat "farligt")  Hu jada mej så fort det gick. Jag var codriver i speedcaten..Vi körde runt bojar i en bana och min uppgift som  codriver var att med total orädsla hänga och slänga sig på båtkanten, durka båten genom kurvorna, hålla mig fast och bara åka . Sen blev det dags att köra själv. Eftersom jag inte kört någon utombordarbåt så fick jag en extra resa med proffset..gasa..gasa..gasa, löd order. Jag gasade och fy, fasiken va där fanns power, girl power i en speedcat = tjohoooooooo!

Ja, nu ska jag väl erkänna att vi vingalde hit o dit, men det beror inte på att jag inte kunde ,utan på att jag inte fick ha glasögonen på så jag såg inte vart rakt fram var..

Hursom helst. 2 timmar i fartvidundret, durka hit o dit, flytta tyngden bak o fram, gasa och byta plats., har satt sina spår. Jag vill igen.men frågan är om kroppen vill. Fläskbullen som värker heter egentligen ändan..

.Enda nackdelen var att när torrdräckten skulle av så lukatade vi gammal. sur hockeytrunk, men torrdräckten var torr, ialla fall på utsidan. Vi hade även tur med vädret, strålande het sensommarsol, klarblå himmel, en alldeles underbar dag. Vi tackar Fredrik o Nina för möjlighetn.

kan varmt rekommendera det   läs mer på www.speedcats.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.