en ny

I dag har jag inte så mycket att skriva om, jag försöker mota / bota hostan och snorigheten. Har absolut inte tid att bli sämre. Den här veckan är fylld av viktiga möten, möten både här och där. Distriktsråd och Verksamhetsplanering och så avslutas det med att jag ska hålla i mitt första repskap på lördag. Det räcker med det, behöver inte kraxa och snyta också..

Sen ska väl sommaren städas bort och hösten ska välkomnas. men som en pusselbit i det arbetet så börjar det nu  likna något.

En ny trädgårdsmaskin anlände i dag, den kommer att göra tillvaron lite lättare, inte så mycket att klippa efter att den här maskinen gjort sitt. Tänk så fint det ska bli..eller har jag missuppfattat något? Den lastades då av här ..hos oss..här utanför så …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.