hinner inte

Tror att vi ska boka en resa till Afrika, eller till Saharaöknen. För det verkar vara så att vi lämnar mycket vatten i våra fotspår..inte bra. När vi 2003 lämnade Khao Lak i Thailand så kom den förbaskade tsunamin ca 72 timmar senare och konsekvenserna av den vet vi alla. När vi besökte Koh Samui för ett tag sedan så vräkte regnet ner av och till och stan badade i vatten en del dagar.

Nu verkar det ha hänt igen. Vi besökte ju Bangkok i somras och vad händer där nu då ?…jo, skyfall och översvämning. Nå väl det tar ju en stund efter det att vi åkt innan vattennivån ökar men ändå. Visserligen har jag dansat regndansen men det var ju här hemma, och för att jag skulle få använda mina nya stövar, men det verkar slå ganska fel, det där dansandet.

Nästa som sker är att jag inte hinner med att sappa mellan kanalerna. En del kvällar går de program som jag verkligen vill se samtidigt och jag ska under en timme hinna med 3-4 program samtidigt. Fjärrkontrollen får jobba och jag blir yr av allt sappande. Varför är det så här, kan inte braprogrammen fördelas lite, alla fall i min tv.

TV, och TV förresten. Jag brukar inte uttala mej kring sådan här fall men nu kan jag inte låta bli. Man kan  ju bli förbannad (ursäkta språket) över hur Migrationsverket och deras förtroendeläkare tänker när de avslår 91 åriga Ganna Chyzhevskas ansökan om att få uppehållstillstånd. Tanten har ju ingen släkt, inga vänner kvar i Ukraina. Hon är 91 år  !! dement, synskadad och har hjärtproblem. Nog kan väl hon få stanna hos sitt barn, barnbarn och barnbarnsbarn  Förtroendeläkaren har väl som vanligt med förtroendeläkare inte ens träffat henne. Experter, överläkare mfl på demens säger att det är en stor risk för henne att utvisas. Vem bär ansvaret om hon pga stress dör ombord på planet. Är man 91 år kan man väl få ha det bra, de sista ljuva åren typ.

Till Kiki säger jag grattis i efterskott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.