tidsmaskin

vilken helg..

Haft mitt lilla gudbarn Wilma här från fredag eftermiddag till i går kväll. En liten solstråle på snart 2 år som verkligen kan lysa upp tillvaron. Hon var på sitt första egna äventyr utan mamma o pappa. Tyvärr åkte hon på magsjuka under natten, man vad gör väl det när man är världens coolaste magsjuka lilla tös som inte fäller en tår, inte gnäller, är go som jag vet inte vad och dessutom i ett nafs lär sig kräksa och spotta i en hink..bästa Wilma,

I dag har jag träffat en kompis från för, min vän Ullis. Hon bor numer i Tranås och vi har "hittat" varandra igen efter + 20 år, tack för det facebook. Vi har pratat oavbrutet i 3 timmar och det var som att åka tillbaka i en tidsmaskin. Vilka minnen vi delar.  Träningslägret i Varberg -78, då vi bodde 14 dagar i tält, tränade 2ggr per dag och klarade oss så bra själva så. Alla träningar och matcher som vi utkämpat tillsammans  Bänken utanför Dahlströms i Storuman, där vi satt och pratade i timmar, både med varandra och med de som stannade till. Röbrokiosken och de goda varmbröden som hennes mamma tillagade, lakritsromberna och alla människor vi umgicks med utanför eran kiosk. Alla skratt som nästan fick oss att ..ssa i brallorna. Cyklingen och danserna på storhälla….Fasiken vilka minnen. Tänk att denna söndag eftermiddag i ett nafs fick en 30 år yngre igen. Fast hur blir det nu då ? 30-30 innebär ju att man inte är född än …??? Hm, få nog fundera lite på det där , men hursom helst så ett stort tack till Ullis för den här gången och vi ses  inom kort.

Enda smolken i helgens bägare är att vi inte hann träffa T:s äldsta flicka och hennes sambo som var på en blixtvisit i stan. Dom bor i Karlsborg så ….det blir långt mellan gångerna. Men skickar en stor kram till er här..och till de andra 2 som bor i stan ochså såklart.

Nu är det dags för lite annat göra än att sitta här. Ska titta över lite kom i håg lapper inför ett möte i morgon bitti samt förbereda mej för ett möte med en krisgrupp från en värld utanför den fackliga…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.