vem är det ?

Nu är det riktigt trista rubriker i tidningarna. Förra veckan så kunde man läsa att en lastbilstillverkare nära mej inte förlänger visstidskontrakten för x antal personer, i dag kan vi läsa om Komatzu som inte heller förlänger kontrakten för ett 30-40 tal. Känns inte bra och jag antar att vi inte sett slutet på de svarta rubrikerna än. Hoppas verkligen att jag har fel, för människorna behöver jobb. Att försöka leva på en dålig a-kassa är inte lätt, dessutom finns de som inte ens är med i en a-kassa, hur dom klarar sig är en större gåta.

Har i dag träffat en del visstidanställda som känner en stor oro inför framtiden och har en mängd frågor. Visstidsanställningar är ett elände, fram för fasta trygga anställningsformer.

Nu till något annat. Jag undrar vem det är som ställer om backspegeln i min bil, under dagen , under natten. Tycker inte att jag gör annat än att ställa om spegeln, det är i princip bara jag som kör bilen så det måste bo små trolltyg i den. Eller så är det så att jag under dygnet blir längre och kortare, jag vet inte, men knäppt är det. Kanske det är samma trolltyg som tjorvar ihop sladden till telefon, till handsfree samt stick och virktråden eller varför inte trädgårdsslangen.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.