bokstavstorka

Oj, nu blev det ett långt uppehåll här, men så kan det vara när allt annat ska hinnas med. Men jag får väl göra en kort sammanfattning av de sista dagarna.

Börjar med det viktigaste. Mina 2 gudbarn har fyllt år  Wilma fhar fyllt  2 år och Christian har fyllt 15 år….Jättegrattis till er

Sen har jag varit till Stockholm 2 gånger. Handledarträff för utbildningar i Lagar i arbeteslivet. Resa 2 gick ner för att tillbringa 2 dagar tillsammans med IF Metallförbundets kvinnliga nätverk. Ett sådant gäng vi är. Kloka, engagerade, inspirerande, erfarna  och drivande kollegor som jag mår så bra av träffa. Vi har så trelvigt och roligt tillsammans.

Avtalsrörelsen är över för denna gång, för vår del inom IF Metall i alla fall. Ett okey avtal som naturlligtvis kunde varit bättre, men det här var nog vad som gick att få ut nu. En konflikt kan ha gett mer , men kan också ha kostat mer än den smakade. Vem vet och ingen kommer att få veta, mankan bara tycka. Jag stör mej fortfarande på att arbetsgivarsidan inte tycker att vi är värda någon löneöknng överhuvudtaget. Ska bli intressant att se om de själva håller tillbaka nu när vinsterna ska delas ut bland topparna, medans deras medarbetare får sparken..

Här kommer några bilder som får spegla väntan , när shoppinglusten i storstan tar slut.

 fina kristallkronor hänger runt om i stan, skulle haft en, men inte ens en vakumpåse skulle hjälpt mej här

 behövs inte heller när det inte finns en snöflinga

 julmarknad i kungsträdgården

 ett julsmyckat NK

 sent om sider på luciakvällen lämnade jag ett regnigt Stockholm, för sista gången i år…tack o hej

 

2 kommentarer

  1. Simon Albertsson Storuman

    Hej Carola.
    Läser din blogg nån gång nu och då. Skoj å läsa lite om vad som händer i ditt liv. Länge sedan nu som vi åkte buss runt inladet på diverse mysko ishockey resor. Hoppas du får en trevlig helg.

    Simon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.