nu kan han komma

Så, då var det klart för i år, både jobbet och julstöket. Det får helt enkelt vara bra nu. Från jobbet är jag långledig till v2…gillar.

Avdelningsuppdraget ska dock skötas. Det handlar för min del just nu om planering av den närmasta framtiden ,samt att renskriva alla anteckningar som i och försig är en del. Om man bortser från jobbet så har tiden sedan i april bestått av en hel del utbildning, konferenser och möten..många bokstäver blir det. Blickar jag framåt in i nästa års almanacka så inser jag att, det är mycket spännande på gång…men det återkommer jag till nästa år.

Julstöket får lov att vara klart nu. Det som inte finns, klarar vi oss utan. Han kan komma nu, han den där tomten, vi är redo.

I eftermiddag har vi haft jullunch med lite alternativ mat. Flickorna med pojkvänner har varit hemma. Julklappsbyte, skratt, värme, och spel. Vi har spelat Besserwisser, har ni inte prövat spelet så gör det, man både lär sig, får hjärnsläpp, och kan besserwissra på en del frågor.

Nu ska här slappas. Risken finns att jag är för lat i morgon för att skriva, så jag tror det är bäst att jag

ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.