god fortsättning 2

God fortsättning på det  nya året. Ett år som förhoppningsvis är fyllt av nya möjligheter, nya utmaningar, ny energi ( menar egen energi, inte som inovation) och nya möten så klart. Men jag hoppas verkligen att året blir bra och spännande. Lite upp till en själv och lite till omvärlden. Vi får se och utvärdera om 365 dagar.

Fortsättning, ja det verkar det vara på rapporten om oponionssiffror, förtroende  och kris. Om man inte visste bättre så kan man tro att det är val till riksdagen om någon vecka. Rapporterna om socialdemokraternas "kris", "låga " förtroendet för partiledaren fortsätter och verkar aldrig ta slut. Ska det fortsätta såhär i över 2 år hinner man ju bli yr och trött.

JA, jag tycker att man ska följa regelverk och inte fiffla, inte tu tal om det. Men nu var det väl så att Juholt inte gjort något fel, att fler inom andra partitoppar gjort likadant och så vidare. Det jag blir så hjärtinnerligt less på är personer inom socialdemokraterna som hejvilt kritiserar, svartmålar och gör allt för att Juholt själv men även partiet ska få motvind. En motvind som dessa personer verkar tro ska ge dem själva medvind. Vad är man ute efter? Tror de att de ska bli partiledare ifall han avgår…?

Att motpartier kritiserar och håller på , ja det är väl att räkna med, men de egna ?  Jag har vid några tillfällen hört Juholt live och jag må då säga att han kan tala, han kan prata ett politikerspråk som går att förstå. Han tar även ideologin, politiken och solidariteten tillbaka till den socialdemokrati som jag trodde att sossarna stått för, men som på senare år varit lite "flummig och ur kurs"  Antagligen är det så, att folk inom partiet, helt plötsligt inte känner igen den politiken, känner sig vilsna, hotade och helt plötsligt ser att de är de som är ute på svag is. De utanför partiet känner sig hotade av den solidariska ideen och inser att det kanske inte länge till går att tänka på sig själv och skita i andra.

Ja, så har det nya året börjat, med lite kritiska ögon och tankar..etthelt vanligt Carola år med andra ord.

En kommentar

  1. Monica Hultman

    Hej! Vilket bra inlägg du skrivit.Jag undrar om de som använder ordet KRIS vet dess betydelse vi vet. Är det en utveckling eller traumatisk kris. Eller vet du? Jag tycker Carola att alla måste ta sitt ansvar det som nu pågår är mobbing på högsta nivå av Juholt. Vi pratar om att det inte får förekomma i skolan arbetsplatser mm. Hur ska det kunna stävjas om det sker i media fullt ut. Jag håller med dig det finns fler som har utnyttjat systemet, men då är det tyst. Jag hoppas jag kommer få uppleva att ärlighet lönar sig. Det gäller då alla från den minsta till oss äldre.
    Min dröm under 2012 är att vi alla skulle hjälpas åt när det gäller våld och oegentligheter med andra ord vara rädd om varandra. Du är bäst!!!!!!!!!!
    Kram
    Monica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.