genomförd

Då var årets första dag på jobbet genomförd. Första timmarna efter en långledighet är mer förvirrande än en helt vanlig dag. Lösenord, nya program installerade på datorn utan vägledning, vart sparade man dokumentet, ingen ström i batterier osv. Nu väntar några intensiva veckor när allt ska startas upp igen.

Nytt år inom den fackliga världen innebär också nomineringsmöten ska genomföras,, verksamhetsberättelser som ska skrivas, årsmöten ska hållas, nya listor ska göras, namn ska inrapporteras, ny planering och nya kurser ska hållas. Nya förhandlingar, nya frågor som ska drivas och nya medlemskontakter. Ja tro nu inte att jag klagar, tvärt om, det är en ynnest att få hålla på med allt det innebär att vara förtroendevald. Stora som små frågor, alla är lika viktiga.

Tyvärr så fick  återstarten  en dyster början. En av mina tidigare nära kollegor gick hastigt bort i torsdags, efter några månader som glad "pensionär"…tankarna är hos hans anhöriga. 

Nu ska jag planera en kurs, en kurs för enbart kvinnor. Det är spännande och otroligt givande att få hålla en sådan. Brukar ge hur mycket som  helst, återkommer med rapport när den är rodd i land.

  avslutar med en bild från häromkvällen, när trädet var riktigt vintrigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.