bild och motbild

En helg i kylans tecken. tur att det finns ordentligt med väremkällor i huset. Eldat allt vad veden håller..mysigt och varmt.

Ska börja med att skicka en lite försenad stor kram till lilla mamma som fyllde år i fredags…kram mamma

Trots kylan ute så bestämde vi oss för att vi skulle …gå på promenaden..uppfriskande och härligt. Gårdagens prommenad var dock lite kallare än dagens. -25 i går och mildare -20 idag. Men det verkar som jag blev allergisk mot frisk luft. har snytit som en icke sinande "snorkälla" sedan dess. Men det är väl något oknytt (osnytt) som ska väck. I övrigt hyfsad pigg så…det är bara att gå framåt mot kommande vecka. Den innehåller en del möten, och så ska jag hålla i en kurs för kvinnor. Det ser jag fram mot, alltid lika inspirerade och energifyllt. Återkommer med rapport.

Såg nya partiledaren Löfven på tv i går morse. Stabil som vanligt. Konstaterar att den här diskussionen om att han/IF Metall skulle vara emot höjda kvinnolöner den fortsätter..Ja, om man inte vill förstå vad det är IF Metallförbundet har sagt så kan man ju vrida det till något negativt. IF Metall och fd förbundsordf Stefan Löfven är inte emot höjda kvinnolöner (kvinnopotten) utan det vi är emot är den tekniksa lösningen av potten, hur den skulle fördelas …inget annat. Men även här återkommer jag med min bild av IF Metall förbundet och Löfvens syn på jämställdehet.

Här kommer några bilder, bild och motbild. frågan är i vilken situation jag/vi trivs bäst, ni får väl gissa.

 fotspår i thailandssanden eller

 fotspår i gunnissnön

 utsikt över trädet och thailandstanden eller

 utsikt över tallen och gunnisåkern

 

Ja, in i stugan med er och sluta raka benen så fryser ni mindre..=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.