en gång i

Helgen lider mot sitt slut, en helg vars innehåll har varit som en godispåse, gott o blandat. I  går var jag på stan med kusin L och mitt gudbarn, samt kusins  A:s tre princessor och deras halvsyster. Hann med en hel del affärer. Ska villigt erkänna att jag har nog aldrig gått i så många affärer en lördag, och inte helt säker på att jag gör om det heller. Men sällskapet gjorde dagen, små princessor i massor.

En affär som jag helt enkelt inte begriper mej på är den nya HM butiken i stan. De stora dörrarna stod vid öppna hela tiden, snön drevade in och det drog kallt. IAtt dörrarna stod öppna är inte konstigt alls eftersom butiken tydligen används som "genväg" till systembolaget som ligger vägg i vägg. Alltså vilken arbetsmiljö för de anställda. Kallt och dragit, samt en och annan inte allt för nykter person som försökte ta sig igenom buktien. Två av personerna som jag såg där inne hade nog inte helt klart för sig vart de skulle gå, vart de ville gå framgick ganska väl. Men det är inte lätt när jorden redan snurrar att hitta ut bland klädsnurror, speglar, folk  och skyltdockor. Det där känns inte bra.

Sen avslutades aftonen i byagården med middag och mingel med grannar. God hemlagad mat i massor, ett dignande prisbord i lotteriet. Sen ett riktigt äventyr att ta sig hem i snöstormen.

I eftermiddag var det meningen att vi skulle gå på bio och se "en gång i Phuket" men väderguden ville annat så bilderna får väl tala för sig.

 Så här såg det ut "en gång när vi var i Phuket" och meningen var väl att på bio i dag få drömma sig tillbaka till det men vyn byttes mot detta

 inte riktigt som "en gång i Phuket" utan som en vanlig vinter dag i Gunnis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.