varför sa ingen att..

Varför sa ingen att det var en rally tävling norrut på E4:an i eftermiddags, varför sa ingen att man kunde vara med, varför sa ingen när starten gick. Jag hamnade tydligen mitt i den tävlingen. För sa…t.. i gatan va fort en del körde, kom som skott och for som raketer. Hade jag vetat hade jag varit med för min bil går lika fort, dessutom är den röd, ferarri röd.

Näe, lägger ironin  åt sidan och blir allvarlig. Det här är redan innan fartdårarna kommit ut på vägen, en av årets mest olycksdrabbade helger. Skärpning Skärpning. Kör inte för fort, kör nykter, inte heller narkotika påverkade, håll avstånden och tagga ner betendet så kanske fler får fira en trevlig påsk.

I övrigt så håller jag på med transformeringen inför kvällens kvastrally till Blåkulla, där råder inga hastighetsbegränsningar, ingen rattfylla för vi har kvastar och alla är glada och hänsynsfulla.

Så ha en trevlig kväll, och om vi inte syns eller hörs, ha en trevlig påsk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.