nidvisor

Hoppsan, nu hann det gå ett tag mellan inläggen ingen, Under tiden har ytterligare en i regeringen avgått och bytts ut. Nu var det hon Arkelstens tur. Nu blir hon en del i historien, men den här historien är dock sann. Inte som när hon själv påstod att Moderaterna varit med och drivit på ,och genomfört allmän och lika rösträtt för snart 100 år sedan…Under min förra skrivtorka avgick försvarsminister Tolgfors. Börjar se ett mönster här. Kanske jag ska göra många långa uppehåll så kanske hela regeringen avgår…=)

Förra veckan var en mötesvecka. Än hit än dit var det möten. Många långa kvällar. Helt galet är det, men det är även galet trevligt att få möta människor, gamla som nya bekantskaper. Fortsätter i samma anda den kommande veckan.

Snön den faller vit och blöt från himlen. Även här följer jag ett mönster. Förra lördagen var vi till Härnösand och hälsade på kusin med familj. På vägen hem sent på kvällen så toksnöade det. I tisdagskväll när jag skulle köra hem efter avtacknings/uppvaktningsmiddag så toksnöade det. Tackar min lyckliga stjärna att vi lydde kompis F:s råd och lät bli att byta till sommardäck förra helgen.

I helgen har huset varit fullt av små princessor. Kusin A och hennes tre flickor har förgyllt tillvaron. Tack för besöket och välkommen åter.

Har även under lördagskvällen  med hög stämma sjungit nidvisor i byagården. Vi hade en trevlig "vårfest" Vi sjöng för full hals   Ja, det är våren ja det är våren….Vårvindar friska…Vintern rasat ut…Idas sommarvisa och blåsippan ute i backarna står…Jo jo, nidvisor för hela slanten. Tittar man ut så tvivlar jag på att man ser gräsmattan innan midsommar för här är snö så det räcker och blir över. För er som glömt hur snö ser ut kommer här en närbild..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.