bogeybirdie

Nu är de objudna gästerna här, har ingen som helst lust att umgås med dem,  har inget jag vill bjuda på och jag vill bara att dom försvinner. Myggen, den förb…myggen är de objudna gästerna jag inte vill veta av. Är allergisk mot betten, därför är jag antimygg. Så nu är det dags att byta den goda parfymen mot myggmedel för ett par månader.

6 lm, 1st i dst *5lm, 2 st tills i de 2 första av 5 st. 1 st i nästa st, 2 st tills i de 2 sista st, 5 lm , 1 st, 3  lm, 1 st u 4:eav de 7 lm, sluta med en sm i 3:e av de 6 lm efter de sita 5 lm.

Ja några av er förstår, andra förstår ingenting, ungefär lika mycket som jag förstod i går när jag lyssnade på sportradions sändning från golftävlingen. Det var eagle puttar och putta iglar, någon befann sig på -14 trots att det är sommar. Birdie i bunkrar och bunkrade birdies. Birdieputten blen en eagel och eageln blev putt. Dubbelbugg vet jag vad det är men inte en dubbelboggie. Jag blir alldeles yr av att höra allt "fackspråk"" ja, då menar jag inte facket facket som jag håller på med, utan golffackspråket. Tänk om tv programmen från alla sjukhus, 112 på liv och död programmet mfl skulle använda sig av alla latinska termer som finns inom sjukvården, prata i koder och interna förkortningar. Hu jeda mej sådant liv det skulle blir, men inom golfen och delvis tennisen går det bra …varför ? NÄ jag tycker att man på bästa sändingstid skulle ha ett stick o virkprogram och läsa beskrivningen för oss som kan hänga med, alla andra skulle bara få sitta och himla med ögonen och inte förstå .För er som inte vet vad som stod lite längre upp så var det ett varv på en virkad duk.

Nu tar snart en ny vecka vid och den innehåller en blandning av möten, resor och planering.

I dag fyller Carina J år , ett stort stort grattis på din dag..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.