varning

Ja men i dag är det väl väder så det räcker och blir över..känns som man fllyttat in i en bastu. Det är sådär fuktigt som det brukar vara i favoritlandet Thailand…fast när man tittar ut och ser regntunga skyar och en grå grå dimma samt ser allt som man inte hunnit med, då inser man väldigt fort att man är kvar hemma.

Nu rasslar tiden iväg sådär fort som den brukar, plomberingen för sista semesterveckan är bruten och snart är det dags igen. Nä det måste tlll mer och fler semester, där med basta ( ja det ordet passar ju bra utifrån stycket ovanför)

Såg just på OS gymnastiken och jag saknade en viktig detalj. Det borde komma upp en varningstext där det står " pröva inte detta hemma" ….ifall någon skulle få för sig att dra en sväng på bygelhästen, eller en svängom upp o ner på mattan. Om vi vanliga skulle pröva skulle det troligen sluta med förskräckelse, vette tusan om jag överhuvudtaget skulle ta mej upp på "hästen" och att slå en volt är ju inte ens att drömma om. Näe, dom är fantastiska dom där gymnasterna.

Måste ta upp en punkt jag kritiserat förut, och det är det här med den uteblivna smyckningen av rondellerna här i stan. Varför, varför kan ingen göra något fint ? På vår resa söderut för någon vecka sedan passerade vi ett antal rondeller i andra samhällen och städer och de allta flesta har fina mittenpartier i sina rondeller. Blommor, roliga skupturer, fina stenar, träd ja, fantasin har inga gränser förutom här i Umeå. Passerade i går 10 rondeller och alla såg för bedrövliga ut. Kan ingen, någon göra något. Utlys en tävling eller släpp folket loss, bättre än såhär måste vi kunna nu när vi ska vara världsmästare i rondeller.

här några bild för att väcka minnen eller vad det nu gör

 palmblad och istapp, båda skymmer himlen

 ån en kall vinterkväll och ån i går en ruggig julikväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.