teknisk timeout

Pust..! Hur länge kan man igentligen hålla andan, ha blodtrycket på max men samtidigt vara vid liv ? Jag har just hämtat mej från handbollsmatchen mellan Sverige och Ungern..vilken match , vilken rysare. Skulle nu finalen gå under tider  när jag inte kan följa den så kommer jag att begära en teknisk timeout, kasta in en protestkudde, dra en boll ur en tunna, göra dopingtest, göra en foule och helt enkelt utvisa det som hindrar mej…finalen ska jag se. punkt slut

Jag har sett många timmar OS, och fler ska det bli innan helgen är slut. Sen väntar fyra års väntan till nästa gång. Jag har dessutom kommit på att jag är som "kär" i OS elden och i melodin som spelas inför och under medaljutdelningarna. Elden och melodin utstrålar harmoni x flera, i alla fall för mej. Jag har till och med majlat OS redaktionen på SVt och frågat vart elden tog vägen efter invigningen. Jag fick som aldrig ögonen på den…Fick svar  inom ett par timmar och nu, nu den senaste veckan har jag sett den från alla håll och vinklar. Antar att det är för mej dom visar den…eller ?

Nu till något mer irriterande. För ett par dagar sedan så fick en minister i Franska parlamentet busvisslingar och tillrop när ministern skulle tala, Det var inte orden och innebörden i politiken och åsikterna man visslade och tjoade åt. Nej det var åt ministerns klädsel. Ministern var en kvinna vid namn Cecile och vad hade hon då på sig som fick herrarna bli "vilda"…! Ja inte var det kortkort,  inte var det en bikini, det var en helt vanlig blomming sommarklänning. Herrarna i hagen lyssnade inte ett ord på vad hon sa, utan roade / gjorde sig lustiga m m på hennes bekostnad. Så jäkla dåligt. Fallet har fått stort fokus i Frankrike.Men så här är det i vissa församlingar. Där har man inte kommit längre i uppförande och respekt för andra, allas lika värde och allt det där.

Texten " män respekterar gärna duktig kvinnor, så länge de inte är i samma branch…är inte helt fel.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.