far o flyg

Sammanfattning av de senaste 10 dagarna

Har bidragit till att pappersnäsduks industrin gått för högvarv. Förkyld helg. Sen på måndag bar det av till Stockholm för ett möte på IF Metallförbundet. Planer och arbete inför kongressen 2014 är i full gång och jag ingår i en arbetsgrupp. Spännande. Försökte samtidigt bli av med min förklylning där ner i Stockholm men inte då, blev bara sämre . Låg däckad i förkylvning från tisdag till i fredags när jag gjorde en 3 timmars kraftansträngning. pust. 

Helgen fortsatte som veckan. Förkylning blandades med kraftansträngningar på ett par timmar. Sen på söndag bar det av till Stockholm igen. Har fått ta del av redovisnngar/uppsatser som 14 mycket kloka IF Metall människor gjort. Intressanta ämnen och mycket bra kunskap som man nu kan hitta fakta på, tack vare att andra gjort ett kanonjobb som man fått ta del av.

Försökte än en gång lämna förkylningen i Stockholm men inte heller denna gång gick det . Flyga och vara förkyld är fortfarande inte roligt.

            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.