allt mellan himmel och jord

Men mest därimellan.
Denna dag har varit fylld av konstrktivt arbetssätt. Detta har inneburit en resa för individer och för gruppen. Mycket att ta in, värdera och göra om till ett fungerande arbetssätt. Kan konstatera att företagsledningar borde gå den här delen av utbildningen för att förstå att, man kan inte bara peka med hela handen och på ett informationsmöte tala om att ”vi har tänkt, och nu ska vi omorganisera” , ”nu ska ni, våra medarbetare börja jobba efter ditten och datten”. NEJ, för att nå framgång behövs att vi alla får möjlighet att tänka och komma med förslag mot hur vi når det gemensamma målet. Man måste förstå samspelet mellan arbetets komplexitiet och relationsdjup. JO, jag vet att det låter som mumbo jumbo men tro mej, när poletten ramlar ner försår man varför.

Vår roll som fackligt förtroendevalda innebär att vi ska förstå allt från lagar och avtal till samspel mellan individer, god arbetsmiljö och hur man genomför det svåra samtalet och varför individer agerar/reagerar som man gör. Dessutom ska vi hålla koll på stadgar, policys och gud vet allt. MEN det är en utmaning som jag är stolt och glad att få ta del av. Men öven att lära mej mer och kunna ta kunskapen tillbaka till ”jobbet”

Några som flyger bra mycket högre och har annan luft i sina vingar är dessa grabbar som av o till tog fokuset i dag. Imponerande och lockande.

IMG_9392

IMG_9395

IMG_9396

IMG_9400

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.