mikrofon k.

Nu har det gått ett par dagar sedan inriktningsbeslutet kom att Monteringen ska flyttas från Umeå och 500 arbetstillfällen försvinner från fabriken. Ytterligare ett stort antal jobb kan komma att försvinna för underleverantörer och andra som ”servar” fabriken och oss anställda, med mat, material, kläder osv.
Onsdag till fredag förra veckan var helt galna dagar. Det blev en hel del mediabevakning och många var vi som fick fronta journalisterna. Man får helt enkelt för en stund tränga undan att man är kissnödig, fryser, är snorig, att man är torr i halsen eller att man är arg eller rent ut av ledsen. Samla ihop och försöka svara på frågor eller själv komma med något.
För en stund fick låten ”mikrofon k.t” en innebörd…haha, ja alltid retar det någon att man härjar i media..MEN det är en del av uppdraget så gilla läget.

i övrigt så har helgen bjudit på lite hushållsarbete. Nybygge av vår koloni så nu kan kan våra gäster komma till våren. Höstmys blommor satta och knölarna är i jorden. Vinterdäcken är på och månen har varit full..en helg med lite av allt, alltså.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.