tofsmannen

Vilken gråmulenrusktråkdag. Nu längtar man verkligen bort till värme och lathet. Skulle sitta som en smäck.
Men smäcken får vänta lite till, tids nog blir resan av och den som väntar på något gott,,,väntar alltid för länge, visst var det så.

Häpnade när jag för en stund sedan så nyheterna på tv. En stor nyhet, en viktig nyhet, ja kanske rent ut av en världsnyhet har tydligen inträffat i dag. Anders Borg har klippt av sig svansen…har ni hört på maken. Vilket scoop. Tänk att det i hela vårt långa land inte skett något som var ännu viktigare att visa. Typ en intervjuv med någon som är utförsäkrad, arbetslös, inte får plats på förskola eller så.
Näe, ut med kamerateam och reporter för att intervjua han Borg. Han, han hade tydligen dessutom tid att stå där och låta sig bli intervjuvad om sitt förlorade tofs och sitt begynnande glesa hår.
Jag hade blivit betydligt gladare om dom intervjuvat honom för att han just i dag denna gråmulenrusktråkdag bestämt sig för att betala tillbaka de pengar han är skyldig mej och alla andra IF Metallmedlemmar.
Han är ju som bekant skyldig oss 15 418 kr. Pengar som vi fått betala extra till en egenavgift i a-kassan. Pengar som enligt Borg och regeringen skulle ge fler jobb…hahaha säger jag.
Nu kommer samma människor med förslaget att man inte ska betala någon extra egenavgift till a-kassan..och så försöker man låta snäll, som om man får något. Men tyvärr!
Ni har fått våra pengar och vi-jag vill ha dem tillbaka. NU in pronto.
Så att tofsmannen nu är klippt, känns som en icke fråga.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.