som en fisk ..

Hoho…läget ???
Här är det snuvigt och kraxit. Inte det roligaste när man ska ut och flyga, vilket jag gjorde i morse. Det trycker ganska bra i öronen. Kände mej som en rödnäst flygandeguppi på land i morse. Gap gap gap, hålla för näsan och blåsa, gap gap gap. Nåväl jag slipper ju springa dit jag ska i alla fall. Gapa och blåsa i 50 min gick ju.

I går var jag och min kusin på en föreläsning i färger. Är du röd, gul, grön eller blå. Ja nu handlar det inte om vilken färg man ska ha på kläderna utan hur din personlighet är. Man har 2-3 färger, och kan man använda dem kan man bli framgångsrikare i sitt agerande, framtoning och vinna framgång..Jodå, jag kände igen mej i 3 färger. Röd, gul och grön…
Kan väl säga att följnade ord finns med i min palett
målfokuserad, handlingskraftig, initiativrik och fattar gärna snabba beslut på egen hand. Rak och direkt i sin kommunikation. Idéspruta.Tänker först och pratar sen. Lojal och pålitlig…
jojo, ord och inga visor =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.