God Fortsättning på er !

Ja julen 2013 kom och den gick. Tror aldrig jag varit så oförberedd inför en jul på mycket länge.. men det gick det också. Ibland måste man bara backa och låta det ”bli som det bli” och så blev det i år.

Lillejul med alla 5 ungdomar fick inleda flera dagars julfirande. Gemenskap, skratt, mat och spel långt in på kvällen gav stämning och julkänning. Julafton tillbringades både i kusiner, småbarns och övrig släkts värme. En sväng förbi en speciell kyrkogård för att tända ljus för en mycket saknad grabb, det får all hysteri kring en julafton att stanna upp ett tag, det finns viktigare tankar än paket och mat.
Har även hunnit med en sväng till mina kära föräldrar för ännu mer julfirande och samt ett besök hos kära ”gamla” vänner.

Men som sagt julen kom och julen gick. Nu laddar vi för ett nytt år. Tills dess så ska ni ha en riktigt god fortsättning och en trevlig kväll
IMG_0044

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.