än slank

Än slank jag hit och än slank jag dit..men jag slank inte ner i diket.
Å hur det gick till att jag undvek en krasch, det är en gåta jag aldrig kommer få svar på. Kan bara konstatera att någon höll en liten hand över mej och min lilla bil. Tack snälla DU.
Jag har alltså varit ute på halt underlag idag. Har aldrig under mitt körtkortsliv varit med om dess like till sladd (förutom med minibussen på halkbanan då, men det räknas inte) Kändes som om jag varken hade ratt eller bromsar på bilen. Totalt chanslös slank jag än hit och än dit. Såg träden, parkerade traktorn och snöhögen komma allt närmare, samtidigt som jag såg tusenlappar flyga sin kos.
Nej, trots att jag har en ferarriröd bil så körde jag inte för fort..just pga halkan.

imagesCABTA7EU

Sen har jag lite funderingar på en rubrik i en av lokaltidningarna idag. Rubriken lyder
S hotar industrijobben. Artikeln är skriven av två moderater.
Det som får mej att småle är just kombinationen, industrijobb och moderater..
Drar mej tillminnes följande uttalande från Herr statsminister, som så vitt jag vet är just Moderat
Med hans uttalande så undrar jag vem som är värst, den som ”hotar” jobben pga framtida energipolitik som vi inte sett någon konsekvens av, eller den som redan anser att människor som har industrijobben i princip är borta..
Här kommer Herr statsministerns uttalande ( i repris)
World Economic Forum i Davos 2013.
”Vi brukade ha människor i industrin, men de har i princip försvunnit” Yeah yeah…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.