tick tack tick tack

Jag tycker inte om klockor som tickar högt, dom stör mej, har aldrig tyckt om detta tick, tack tick tack tick tack ljud.
Dessutom är detta eländiga ljud numera förstärkt med känslor, minnen och upplevelser när världen för mig, mina nära och kära förvandlades till ett helv…e. Har suttit i ett anhörigrum och väntat på det värsta tänkbara. Ett högt och irriterande ljud blandades med alla andra ljud som uppstår i sådana situationer, tick tack tick tack tick tack. Ljudet ekade i öronen, skar in i märg och ben.

Nu har jag upplevt detta eländiga ljud igen. Nu i en helt annan situation, en situation som inte alls var dramatisk, hotfull, ledsam eller på något annat sätt jobbig för mej. Men ändå kom känslan tillbaka, ljudet av klockeländet på väggen fick mej ur balans. Såg mej om efter vart klockan satt, och ja, jag skulle kunna nå den, rycka ner och trampa sönder. Men det kanske inte skulle sett så bra ut, kanske sumpat förtroendet och kanske påkallat en vakt och kanske förstört situationen för personen jag följde med, detta eftersom jag befann med på en av stadens myndigheter i ett rum med en tjänsteman…så jag fick jobba med känslan om man säger så.
Därför krossar jag klockan här i stället.
imagesCAMFP73H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.