vilken röra

Jippi Jippi han vann, han Löfven som tidigare var ”min” förbundsordförande och som där ingav hopp, stabilitet och som såg till att vi nya ordföringar fann vår plats i organisationen. Han som såg till att vi kvinnliga ordföringar fick bra utbildning och stöttning.
Det kändes riktigt bra ett tag i går kväll. Fram tills mot 2230 tiden när det började utkristallisera sig hur resultatet skulle bli.
Det skulle alltså bli en enda stor röra. Nu kan det blir riktigt kaos i riksdagshuskorridorerna. Så typiskt , så förbaskat typiskt när man sett fram mot att frågor kring a-kassa, sjukföräkring, arbetsmiljö, pensioner, jobb till ungdomar inom 90 dagar, satsning på nya jobb, ordning och reda på Svensk arbetsmarknad mm skulle upp på dagordningen och ställas tillrätta.

Samt att vi ÄNTLIGEN får en man av arbetarfolket som statsminister. En statsminister som vet att industrin finns och begriper dess betydelse, inte en statminister som anser att Sveriges industri i princip är borta som Reinfeldt uttalat sig. Han kan vara borta.

Det som stör mej något oerhört är att nu tar journalister bladet från munnen i både tidningar, tv och radio. Nu talar man om att SD i 9 av 10 frågor röstat med Alliansen och har stöttat Alliansen i en rad viktiga frågor. Nu är det så dags.
Har försökt att få fram den informationen länge men, nej nej..det har bara varit frågan om invandring som lyfts upp. SD har tillsammans med Alliansen röstat igenom frågor som påverkar arbetare oavsett om vi har en enda invandrare i landet Sverige eller inte. Men nu är det så dags
Nu är röran och oredan här och det kommer krävas en hel del triksande och förhandlande innan det blir ordning och reda i riksdagshus korridorerna. Så typiskt så förbaskat typiskt..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.