vem ska man tro på?

Ja nu är nästan alla ”välj mej ” skyltar vara nerplockade, slut på valfläsk i TV och lugnet verkar ha lagt sig när det gäller riksdagsvalet. Eller har det det, eller är det lugnet före stormen vi ser? Förvirring råder i riksdagshuset, ministrar lämnar skeppet, en del oklara situationer ska redas ut. Men mitt i all förvirring står en man som jag har stor tilltro till. Han svetsarn från Ö-vik. Känner till honom sen när han var vår förbundsordförande. En rejäl och stabil, människa med hjärtat och lugnet på rätt ställe. Om han inte får extremt mycket hjälp av de som vill att det här ska gå åt skogen så kommer han reda ut det..Me troust him..

Välj mej förresten. Jag ska då tacka er som kryssat för mitt namn på valsedeln till Kommunfullmäktige. Jag visste om några kryss men blev glatt överraskad när jag fått 5 ggr fler..Tack Tack. Nu kom jag inte in, men hade väl inte heller räknat med det, första gången man ”ställer sig till förfogande” för er som tror på mej m.fl, ställer sig i skottgluggen för alla därute som gillar att spä på politikerförakt och tycker att politiker är sämst, även de som bara är fritidspolitiker…Men hur som helst, TACK FÖR KRYSSEN.=)

Nu till dagens stora fråga.
Vem ska man tro på? Ja, inte vet jag.
Jag har fått ett majl från ”skatteverket” att jag har att inbringa 6755 kr i skatteåterbäring..Tack , passar perfekt till kommande äventyr..hm hm hm FÅ sen nu…Hade jag inte en räkning på x antal kronor i restskatt??? Jo visst har jag det. Tror att ”skatteverket” på majlen blir utan min bekräftelse, utan mitt kontonummer och kan behålla sina pengar själva. Synd att det inte var tvärt om då hade jag skrattat högt av glädje.
I väntan på glada överraskningar så tar jag och samlar liten annan styrka än vanligtvis, känner att det är dags nu..här kommer dom ” mitt gäng”
jävlar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.