Rusningstrafik

Samme kollega som kallade mig lat i morse tyckte att jag minsann kunde skriva två gånger samma dag eftersom jag inte skrev i förrgår- så nu gör jag det.
Hur var det nu igen- det är kvalitén som räknas, inte kvantiteten, eller….?

Som jag nämnde tidigare så är det marknad i Sorsele i helgen, och vi har förmånen att bo väldigt nära Strandvägen som nu är avstängd för all trafik där alla stånden kommer att stå. Detta innebär att alla som kör ett fordon måste ta vägen förbi vårt hus, så nu har jag naturligtvis fullt upp med att spana på alla som passerar. Trevligt tidsfördriv och dessutom helt gratis. Det är nästan som att bo i storstan, för vi har till och med fått en alldeles egen förbudskylt på vår gata! Vet inte om det är ett första led i den nya parkeringsstrategin i kommunen eller bara för att det är marknad, men att stanna är i alla fall förbjudet. Så nu lär jag inte få några besök i helgen, hmmm…..hoppas de tar bort den på måndag.

Att snösmältningen kommit igång på allvar kunde man se i dag när jag hämtade barnen på dagis. Det var mer vatten än mark på gården och fler glada barn än torra!

Kan inget lova, man hoppas få tid att skriva i morgon också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.