Insikter

Det börjar bli kul med alla kommentarer runt mitt bloggande, nu vet jag att någon läser i alla fall och uppskattar mina rader. Det gör det ännu roligare att skriva!

Kan väl säga att jag tog hem några vuxenpoäng till i dag när jag fixade försäkring och besiktningstid i dag till Pärlan- sånt har jag alltid överlåtit till någon annan förut, men det gick ju hur bra som helst att göra det själv. Det är det mycket som går, har jag fått lära mig. Äldste sonen kom hem i dag från sin praoplats och var ’sååååå trött’ och det var ’såååå jobbigt’ att arbeta. Hehe, myste jag och sa att ’nu ser du hur kul det är att vara vuxen, att kliva upp varje morgon och gå till ett jobb som man kanske inte alls tycker är särskilt kul.’ Vad annat kan man säga? Han måste ju lära sig det hårda livet han också.
Nu vet han i alla fall att han aldrig vill jobba i affär- en insikt så god som någon.

I Umeå har de en flotte som placeras ut varje vårvinter på Umeälven och så får folk tävla om när isen kommer att gå och flotten flyter i väg- det skulle vi kunnat införa i Sorsele med i år! Förra sommaren byggde ett killgäng en fantastiskt fin flotte med båtmotor, tak och alla bekvämligheter en flotte kan behöva- förankrade den i båthamnen och tänkte nog inte på att vattnet skulle stiga. Vi fick oss ett gott skratt i dag när vi i dag körde längs Strandvägen och plötsligt såg flotten flyta omkring bland isflaken. Nu har de planerat en djärv räddningsaktion med rep som jag hoppas går vägen. Så, om någon undrar vad det är som skymtar på älven så är det en flotte av allra bästa slag!

Godnatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.