Solsken och myggor

Tänkte jag skulle smyga upp och skriva lite i min blogg innan barnen vaknar, men det gick inte alls och nu roar de sig med att jaga myggor, som det inte är någon brist på direkt. Stackars Frans är alldeles prickig av alla bett han fått i helgen, trots myggmedel och myggnät på vagnen.

I dag skiner solen och vi kan vara ute. Det gjorde den inte förra veckan, och att komma hem från Turkiet där medeltemperaturen låg på 32 grader till isande 5 och spöregn var en upplevelse! Det är alltid härligt att komma hem men då var det nästan så att jag längtade tillbaka lite…hade för övrigt en underbar semestervecka med bad, sol, god mat och många skratt. Att jag lyckades bränna mig redan första dagen och fick tillbringa resten av tiden under ett parasoll ska vi inte prata högt om, men nu vet jag hur jag INTE ska göra nästa gång jag åker…..

Skulle kunna skriva mycket om min vecka i värmen, men det får bli när barnen inte härjar runt och vill ha min uppmärsamht. Får göra ett nytt försök i kväll när de har somnat.

Ha en bra dag allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.