Att hålla sig för skratt

Jag har kommit på att jag är beroende av min mobiltelefon! Jag måste ha med mig den vart jag än går och den största lyckan är när jag får ett sms! För en fegis som jag som inte vågar ringa upp folk så är just sms en gåva från gudarna. Att kunna skriva det man vill ha sagt och lägga till en glad gubbe på slutet passar mig utmärkt…
Vad som inte är lika kul är när telefonen är helt tyst! En dag utan ett enda sms är ingen bra dag för Carola. Undrar om det finns behandlingshem man kan skriva in sig på?

Knotten är ett kärt samtalsämne just nu och alla är rörande överens om att det aldrig varit så gott om dom som nu. Till och med mannen som glassbilen beklagade sig över mängden i just Sorsele, och han är nog en berest man som borde veta vad han pratar om. Turisterna åker hem efter en dag i idyllen och myggmedelsföretagen måste tjäna storkovan! Nu finns det inte bara ’after sun’ och ’after work’ utan även ’after bite’, att smörja på betten för att lindra klådan. Helt fantastiskt.

Något som också är smått fantastiskt är att vi faktiskt har ett bageri här i lilla Sorsele! Upptäckte helt nya brödsorter i dag när vi skulle handla till fikat och kommer att återvända flera gånger i sommar. Har man tråkigt en dag kan jag rekommendera en utflykt till bageriet med barnen, som tittar på alla godsaker med glittrande ögon. Nästan bättre än glassbilen, faktiskt.

Insåg i går att kvällarna inte längre är helt ljusa, och undrar vart tiden tog vägen?! Mot min vilja insåg jag att halva sommarlovet är avklarat och det är dags att beställa returbiljett till Hampus, som just nu är ute på skejtturné och inte har en tanke på att åka hem…

Tränade på vår lilla teaterförställning som ska gå av stapeln till sorseledagarna i kväll, och nu vet jag att den svåraste utmaningen inte kommer att vara att möta publiken- det blir att kunna hålla sig för skratt åt de andra aktörerna, som lever sig in i sina roller och gör ett mycket bra jobb! Mina repliker kan jag nästan så jag får helt enkelt öva mig på att inte skratta!

Adjö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.