Skilda världar

Jag hörde på radion i går att Linda Rosing, känd från såpan Big Brother, försörjer sig på att blogga- på heltid! Så jag var naturligtvis tvungen att gå in på hennes sida och tjuvläsa lite- kanske kunde jag få lite tips där…?!

Till min förvåning så skriver hon om att måla om hemma, att shoppa, att fixa naglarna och om hur hon älskar att gå omkring naken hemma i lägenheten. ’Ha! kan väl jag också skriva om’ tänkte jag:

Jag har minsann målat ett skåp i köket som pappa specialanpassat för ett utymme mellan kylskåp och och vägg- det blev vitt och passar perfekt till mina kokböcker och lite annat som man kan behöva. När jag ändå hade målargrejerna framme så passade jag på att måla inne i sovrummet också. Bara halva väggen blev klar så nu lär det väl dröja innan resten blir gjort, men jag kan se hur snyggt det kommer att bli!
Shoppat har jag också gjort. Nya handtag till skåpen i köket på Järnahndeln, sex stycken blev det, och inget av dom passade…

Tog bort mitt gamla nagellack med borttagningsmedel från apoteket och ska måla på nytt så fort jag får tid över.

Det enda som egentligen inte går att jämföra Rosings liv och mitt med skulle vara det där med att gå omkring naken hemma…oroa er icke! Det förekommer inte här.
Nåja, hon har förmodligen bättre betalt än jag och kanske händer det lite mer av intresse för allmänheten i hennes liv, så det är bara att fortsätta kämpa, Rosing!

Låter jag en aning bitter och missunnsam så kan det vara för att jag höll på att frysa ihjäl i kväll- jo, förvisso kanske någon mygg eller knott verkligen strök med i kylan, men det är svårt att förstå varför det inte räcker med kyla på vintern?! måste man lägga in det i JULI månad också?? Det kan också bero på att jag saknar Hampus, pengar på kontot och någon att dela mina djupa tankar med. Se, jag har inte så stora krav på tillvaron…

Nu ska jag skyndamig avsluta denna rapport från verkligeheten innan de klipper strömmen för visst var det i natt den skulle försvinna ett tag? Tror att det var så.

God natt alla!

4 kommentarer

  1. KK

    Varför har du köpt nya skåphandtag till Järnias kök och inte till dina egna, Järnia kan nog sätta dit egna! Spara pengarna nästa gång 😛

  2. Kikki

    Carola, du har en framtid som skribent…. ha, ha! Undrar vad Rosing skulle kunna åstadkomma i en vanlig vardagslunk i Sorsele…men hennes liv är kanske inte mer spännande än vad vi har det. Skillnaden är kanske att hon inte berättar att hon köpt sitt nagellackborttagningsmedel på Apoteket.

  3. Carola

    haha….ja, du har helt rätt i att de gott kan köpa egna handtag! Nästa gång köper jag till mig själv- och ser till att de passar.

  4. Carola

    Tack Kikki! Jag tycker det är så kul att skriva och just bloggandet är en rolig form att uttrycka sig i. Säkert har Rosing också en vardag där hon gör ungefär samma saker som du och jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.