Förälskad!

Han är snabb, stark, svart och snygg! Låter bra, är mycket yngre än mig och passar mig perfekt….jag har hittat min själsfrände i en Golf 3 Vr6.
Jo, han står ute på gården och väntar på att vi ska köra en sväng, och det gör jag så gärna! Min förra bil gick sönder och skulle bli för dyr att laga så jag bestämde mig för att leta en ny. Så vi kan säga att vi träffades på nätet, men han fanns här i Sorsele, ibland är världen bra liten. Visst har han sina fel och brister, men å andra sidan så är ingen perfekt, eller hur?

Den förra ägaren var också hon yngre än mig och tyckte nog att det här med bra ljud i bilen är viktigt, så med köpet följde en värstingstereo med mycket bas- så det är inte bara på motorljudet man hör när jag kommer. Ibland när inte barnen är med passar jag på att dra upp ljudet lite extra och struntar i att någon kan tycka att det inte passar sig för någon i min ålder- man är ju inte äldre än man gör sig! Kvällslektyren just nu är användarboken till bilen, för jag vill verkligen veta hur den fungerar och helst skulle jag haft en utbildning som bilmekaniker i bakfickan. OM något går sönder skulle det kännas himla bra att veta hur man fixar det, utan att förlita sig på andra. Men jag inser mina begränsningar- att skotta snö, klippa gräs, skruva upp hyllor och dra kablar har jag fixat själv, men man kan inte lära sig allt på en gång.

Det enda bekymret med bilen är att Axel tycker den går FÖR fort och mår illa om jag spelar stereon. Det hjälper inte ens med Björn Rosenströms låtar- han håller för öronen ändå och ber mig köra sakta. Jag hoppas vid gudarna att han kommer över det och snart säger som tonåringen: – ’Fan, den var ju snygg mamma…’

Go´kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.