Avsked

I dag fick min realistiska, förståndiga vän rätt- det VAR sista dagen på stranden i går, för i dag regnar det och molnen ligger tjocka över Sorsele. Vad ska man nu ta sig till?? Nu måste man kanske städa, tvätta och ta på sig långärmat…..
Nåja, det kan nog vara bra med en mulen dag, bara det inte blir för många i rad.

I går hjälpte jag en god vän att bära grejer och packa in i släpet som hon hyrt. Blev imponerad av hur mycket saker som faktiskt får plats i en släpvagn, ett helt hem, typ…och ändå fick jag ta över några av hennes krukor, krattor och vattenkannor till trädgården.
Jag hatar avsked och avslut, men tyvärr är livet fullt av dom så det är bara att bita ihop och lära sig leva med saknad och sorg. Personer som hon växer inte på träd (och i Sorsele finns det många träd!) och jag kommer att sakna henne mycket.
Livet går vidare och i dag åker bästaste vännen på semester med familjen, det är Noliamässa i Piteå och jag har inga pengar. Blir nog ingen vidare rolig helg skulle jag tro.

3 kommentarer

  1. kk

    Var precis å tvätta fötterna där. Vilket najs väder de var. Vet att de var dåligt imorse, men än finns de hopp!

    PS. Vilken bedrövlig skylt vid skibikk avfarten…ds.

  2. Carola

    Jodu, nog hade man kunnat besökt stranden i går för såå dåligt väder var det ju inte….värre är det ju idag! Jag sa ju att skylten är bedrövlig #s#

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.