Bilder

http://lillola.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1217541601&id=246076429

Jag har upptäckt en helt ny värld! Internet är fantastiskt på många sätt….

Tonårssonen lär nog jubla när jag berättar att mamma har en egen sida på Bilddagboken- ett forum han besöker flitigt själv och lägger upp egna bilder. Men jag har aldrig sagt att det är lätt att vara tonåring, så det är något han får ta. Har följt delar av hans sommar i söder på denna sida och fått ta del av allt från knäckta brädor till ny frisyr och hål i örat. En kväll fick jag ett sms där han berättade att han färgar håret just nu! Smart av honom att inte skicka i förväg, för då hade jag kunnat protestera. Nu kunde jag bara hoppas att han inte skulle vara svarthårig nästa gång jag får se honom. Till min stora glädje var han inte det….bara ännu blondare!
Tyckte det var lite krångligt att lägga upp bilder här på VK, eller så hade jag bara inte tålamod att kolla hur man ska göra, så nu finns länken längst upp i detta inlägg för den som vill titta.

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.